Jongerentraject

Be Natural

Het even niet meer weten, gestopt zijn met je opleiding of met je werk, je niet thuis voelen in de huidige maatschappij of eenzaamvoelen...dat zijn aspecten waar veel jongeren mee te maken hebben in deze (corona) tijd.

Een plek creëren waar je jezelf mag zijn, gehoord en gezien word, je mag ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn in een ongedwongen sfeer. Een werkwijze van respect, verbinding, samenwerking en erkend worden in je eigen wijs-heid.

Het 'nieuwe' werken, een werkwijze die ontwikkeld is bij Jongcoachen en die zichzelf al bewezen heeft in diverse 'jongeren' trajecten (Groene activeringstraject) in samenwerking met de gemeente Eindhoven en Oss en op de locatie in Riethoven (traject 'Springlevend'). Deze werkwijze willen we dan ook laten groeien o.a. in Limburg.

Het bos is de locatie waar het omdraait, verbinding maken met jezelf én met de natuur. Fysiek werken voor degene die daar behoefte aan heeft, uit het hoofd en aan de slag, door het bos op te ruimen, vogelhuisjes maken, stenen beschilderen, kortom dingen zelf creëren. Leer je eigen talenten en kwaliteiten ontdekken. 

Be Yourself - Be Natural

Lonely Traveller
Foto allen.jpg

Be Natural

Leeftijd: 18 tot en met 24 jaar

Wanneer: juni, juli, augustus

Waar: Stramproy
Dagen: dinsdag en donderdag
Tijd: 12:00 tot 16:00

Vervoer vanuit Weert is mogelijk.

Jongeren onder de 18 jaar is aanmelden ook mogelijk voor een tweede traject.

Meer informatie over deelname en de kosten? Neem contact met ons op.