top of page

M2 Lifestyles

Michelle - M2lifestyles

M2lifestyles staat voor Motivatie en Massieve actie! Onrust in je hoofd, het even niet meer weten, het gevoel dat je alleen bent. Iedereen kan wel eens wat extra hulp gebruiken; een luisterend oor alleen is wellicht niet genoeg. Ik ondersteun mensen bij hun belemmeringen op basis van het N.L.P. Model.

En het mooie is: je weet zelf het antwoord, ik stel alleen de juiste vragen om dit antwoord te bereiken. 


Wat doet een life-coach?
Ik oefen het beroep van life-coach uit, dit houdt in dat ik niet terug ga naar het verleden. Ik focus mij op het heden én het resultaat dat jij graag wilt bereiken. Jij maakt de keus om je gedrag aan te passen en ik begeleid je hierbij. Ik stel vragen aan jou en jijzelf weet als geen ander het antwoord. Hierdoor zal een gedragsverandering ook blijvend zijn en sta je sneller achter jouw keus dan dat iemand deze jou opdraagt. 

My drive

Ik houd van ondernemen met een maatschappelijk doel. Doe waar je gelukkig van word, stap voor stap. Of het nu om mensen begeleiden gaat , het creëren van de fijnste geuren waar je blij van word of een liedje schrijven is. Het kan allemaal, juist die diversiteit heb ik nodig en daar krijg ik energie van. Durf hulp te vragen, werk samen en verbind en je kunt de mooiste dingen creëren. Daar ben ik van overtuigd!

Profielfoto oktober 2020.jpg
Nicole- foto.jpg

Hallo allemaal! Ik ben Nicole Beelen, 25 jaar en derdejaars student voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool waar ik de ijverige, gemotiveerde student uithang. Officieel kom ik uit Tungelroy, hier in Limburg, maar ik ben twee jaar geleden voor mijn studie naar Den Haag verhuisd. Wat ga ik doen? Ik ga leuke, gemakkelijke en gezonde recepten met jullie delen, maar ook informatie via mijn eigen blog die ik wekelijks zal updaten! Laten we hier een leuke, mooie leerervaring van maken!

Blogger Nicole Beelen

bottom of page