top of page
Soul & Soil Logo Products PNG.png

Soul & Soil Healing Products

Duurzaam- Biologisch – Creativiteit – Passie – Talent - Bestaansrecht

 

Soul & Soil maakt gebruik van organische principes, van natuurlijke materialen en ecologisch gezonde producten, hergebruik van materialen en manieren van denken die gericht zijn op ecologisch verantwoord samenwerken met de natuur.

 

De Soul & Soil producten worden vervaardigd door onszelf én onze Soul & Soil Sisters: een samenwerking van prachtige en krachtige mensen, mannen en vrouwen  die vanuit hun talent en hun bewustzijn willen en kunnen bijdragen.

Dit kun je verwachten van onze producten:

 

100% natuurlijk, duurzaam, biologisch en in Nederland geproduceerd.

 

Soul & Soil draagt bij aan jongerentrajecten binnen Zuid-Nederland. Trajecten bedoeld voor kwetsbare jongeren die zich eenzaam voelen binnen de huidige maatschappij.

Ons streven is dat deze jongeren een belangrijke rol vervullen binnen Soul & Soil door middel van bewustwording, creatie, ontplooiing en talentenontwikkeling. Door jouw aankoop van Soul & Soil producten steun je dit traject.

De jongeren zijn immers onze toekomst en zij zijn het waard

Wij wensen je heel veel   geniet momentjes    met onze producten
Concept creator Ina Haverkamp
Marketing Designer Michelle Lemmens
Natural Herbs
Soul & Soil Logo Relax 3 PNG.png
Soul & Soil Logo Energizer.jpg
_Soul & Soil 4 Mint.jpg
Soul & Soil Logo JPG.jpg

Onze voorouders wisten al dat bepaalde planten, bloemen

en kruiden een geneeskrachtige werking hebben.

 

Tegenwoordig is het geen algemene kennis meer en dat is hartstikke zonde. Het is namelijk een toegankelijke manier voor wat meer extra vitaliteit in je leven en om je gemoedstoestand te bevorderen.

Je hebt planten die je helpen om te ontspannen, je meer energie geven of je geheugen ondersteunen.

Werking: Het ruiken van geur heeft invloed op ons lichaam en onze emoties. Het stimuleert de hormonen en het beïnvloedt de stofwisseling. Bepaalde essentiële oliën die in de lucht worden verspreid werken zeer stimulerend, terwijl anderen meer kalmerend en rustgevend werken. Naast de emotionele voordelen van het aromatisch verspreiden van essentiële oliën, kunnen ze ook de lucht zuiveren van ongewenste geuren en bacteriën. 

 

Met de ‘Soul & Soil healing sprays’ kies je de geur die past bij jouw gevoel of emotie. Ervaar de krachtige geur van de natuur.


.

Healing spray Relax - Lavendel power

Lavendelgeur creëert een patroon in je hersenen van rust en kalmte creëren. De geur van lavendel heeft een rustgevende werking. Onder invloed van lavendelgeur voel je je daadwerkelijk minder depressief en meer ontspannen. Spray de relaxspray in je slaapkamer of voor een ontspannen momentje tussendoor.

Healing spray Energizer - De kracht van Kaneel
De zoete en kruidige geur van kaneel brengt een ongekende warmte met zich mee. 

Hij het vernevelen van kaneel voel je je minder stressgevoelig, lusteloos en vermoeid. De eigenschap van kaneel is dat het je een energieboost geeft. Tevens wordt je immuunsysteem op natuurlijke wijze ondersteunt.

Healing spray Mindfocus - Mint for your mind

Eén van de eigenschappen van munt is dat het zorgt voor een een verbetering van je geheugen. Het zorgt tevens voor een betere allertheid. Ideaal om toe te passen als je met je studie bezig bent of nog een paar uurtjes door moet.

bottom of page